категорії: фото

Мертвий Півень у Докері АБЦ 20 лютого

теґи: виступ гурту Мертвий Півень

 

Вчора я вперше потрапив на концерт Мертвого Півня. Мені вже доводилось їх чути наживо, але переважно на фестивалях. А на «прокидання з мертвим півнем» у Львові , пардон за тавтологію, мені так і не вдалось прокинутись. Отже вперше я цілеспрямовано йшов послухати їх, і таки дійшов, і таки послухав. В пабі зустрів чимало знайомих облич, котрі часто доводилось бачити на різних фестах.

«Півні» трохи затримались на сцену, допиваючи пиво, котре скоро «кончілось» і їм довелось таки вибратись на сцену. І поки Чайка розбирався із своєю проблемною гітарою, Місько травив анекдоти — читав щось із цитатника Жадана під відповідну музику. Звучало прикольно в цілому. Врешті-решт Чайка докопирсався із своєю гітарою до необхідного результату і включився в гру. Плейліст півні відкрили «садком вишневим коло хати» і далі все пішло, як по маслу.



Народу було забито під зав’язку, тож офіціанти носили замовлення в супроводі охоронців, котрі відтісняли ласу до шарових закусок публіку. Доволі кумедно було спостерігати, як по залу крізь ліс піднятих рук пливе блюдо з чиїмось їдлом.


 

«And third angel sounded» із присвяченням Дімі Сабачніку.
А також народна українська донецька пісня «Шахтарочка» із присвяченням дяді Рінату та куплетом для тьоті Люсі.

Особливо потішним було виконання пропагандистсько-антигомосексуальної пісні «А ми удвох» дуетом із Андрієм Середою з «КомуВниз».



Півні відіграли на всі 100% і добряче розігріли публіку та й взагалі були в хорошому гуморі, тож двічі виходили на bis з «Old soldier is very drunk» та «Ето».


Концерт залишив позитивний купу позитивних емоцій, зірваний голос та хороший настрій на тиждень вперід.
 

IMG_7141_1
IMG_7054
IMG_7079_1
IMG_7103_1
IMG_7138_1
IMG_7160_1
IMG_7170
IMG_7174_1